BBQ Battle 2011 - 12-13 augusti - 10 års jubileum

BBQ Battle 2011 - 12-13 augusti - 10 års jubileum

Detaljer om tävlingen

Info BBQ 2008Posted by Conny Björklund Sun, July 06, 2008 22:35:52
Fredag 25 juli:
L
agtävling precis som tidigare år och man kommer att filma skate och andra uppdrag runt om i Söderhamn.

Lagen som deltar ska filma en kort skatefilm i Söderhamn som dom själva redigerar ihop. En deadline på redigeringen kommer att sättas ut på ca 1 månad. Efter detta kommer filmerna att dömmas av en jury och alternativt att vem som helst får vara med att rösta fram en vinnare på nätet. Filmerna kommer att bedömmas från alla tänkbara kriterier: Åkning, redigering, känsla, humor osv. Om en omröstning sker på nätet kommer detta resultat att slås ihop med juryns bedöming för att kora en vinnare. Kartor och uppdragslistor kommer att lämnas ut till dom tävlande lagen.

Vi ser gärna att man anmäler sitt lag så fort så möjligt gärna redan nu. Om inte så går det bra att anmäla sig på plats men helst i förväg.

Tävlingen startar kl 12.00 på fredag men det är valfritt att starta när man själv vill efter kl 12.00. Ni får hålla på hela fredagen men inte längre. Vid minsta misstanke om att man har filmat under en annan dag diskvalificeras laget direkt.

Får vi inte in filmen inom deadlinen som kommer att sättas blir man automatiskt diskvalificerad.

Videokamera och band står lagen för själva. Hur man tar sig fram i Söderhamn är också upp till en själv. Vissa spots ligger på tämligen långa avstånd i alla fall om man tänker ta sig till alla. Mycket ligger dock centralt. Eventuellt så kan det finnas någon som kan tänka sig att köra runt ett lag. I så fall är det först till kvarn som gäller.

Allt deltagande i denna tävling sker under egen risk och under eget ansvar. Vi tar inget som helst ansvar.

Starttid: Från kl 12.00 och framåt
Sluttid: kl 24.00
Anmälningsavgift per lag: 200:-

Lördag 26 juli:
Streettävling på ytan i Vågbro, stadsdel i utkanten av Söderhamn.
Tävlingen startar kl 12.00, vid tillräckligt många anmälda kör vi både junior och seniorklass. Priser från sponsorer plus anmälningsavgifterna till vinnaren.

Även minirampstävling och bowljam beroende på deltagarintresse och tidsåtgång.


Starttid: kl 12.00
Anmälningsavgift: 50:- / person och gren

Hur ytan ser ut kan du se på:
http://www.shamnskate.se/skateparken.asp

Sedan förra året finns det även en bowl vid ytan som inför tävlingen i år kommer att renoveras och färdigställas. Kika in detta projekt här: www.wavebridge.blogspot.com


Sedan 2008 finns även Söderhamns miniramp på samma ställe, den som tidigare stått centralt inne i Söderhamn.

Vid dåligt väder kan tävlingen skjutas upp, även vissa ändringar i upplägget kan ske. All sådan info kommer att finnas på denna sida.

  • Comments(0)//bbq.shamnskate.se/#post10